foto

Dennis Waterman

  • nar. 24.2.1948 (72 let)
    Clapham, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Never Too Late
2009 Mojžíš Jones (TV film)
2007 Obchod století
2003 New Tricks (TV film)
2001 Arthur's Dyke
1996 Circles of Deceit: Kalon (TV film)
Vol-au-vent
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
1993 Circle of Deceit (TV film)
1991 Minder, the Odds Couple
1989 Cold Justice
1988 First Kangaroos, The
Minder: An Officer and a Car Salesman (TV film)
Mr. H Is Late (TV film)
1987 Who's Our Little Jenny Lind (TV film)
1985 Dobrodružný výlet Orient-Expresem (TV film)
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1978 London Night Out
Urvi co můžeš
1977 Inspektor Sweeney
1974 Inspektor Regan (TV film)
Joe's Ark (TV film)
1973 Belstoneská liška
Common, The (TV film)
Eyes Have It, The (TV film)
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Follow the Yellow Brick Road (TV film)
1971 Fright
Muž v divočině
1970 Drákulovo znamení
Můj milenec, můj syn
1969 I Can't... I Can't
Promise of Bed, A
The Smashing Bird I Used to Know
1968 Up the Junction
1967 Secret Agent, The (TV film)
1964 První v cíli
1962 Andělé spásy
Pirates of Blood River, The
1960 Night Train for Inverness
Snowball

TV seriály

2003 Canterburské povídky (TV seriál)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Regrets (S02E08)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Britský granátník (S04E04)
1991 Fiddley Foodle Bird (TV seriál)
1990 On the Up (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1986 Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 The Sextet (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1964 The Barnstormers (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
William (TV seriál)

Dokumentární

2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2005 Churchillův bodyguard (TV seriál)
Láska až za hrob (E13)
Bomba v kanalizaci (E12)
Polibek života (E11)
další epizody (13)
Greatest Ever Screen Chases (TV film)
2002 RIP 2002 (TV film)
The John Thaw Story (TV film)
2000 I Love 1970's (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 John Thaw: An Appreciation (TV pořad)
Week in the West End, A (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky