foto

Ondrej Sliacky

  • nar. 30.7.1941 (77 let)
    Banská Bystrica-Podlavice, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Eros a Psyché (TV film)
Mladé letá (TV film)
1989 Jablonka (TV film)
Reverend (TV film)
1988 Zlatá panna zo zlatého vajca (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 "...to si ty, Anna?" (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Zlatná krajina (TV film)
1984 Čierny slnovrat (TV film)
1983 Ako išiel vĺčko do sveta (TV film)
Rozprávkový kráľ (TV film)
1982 Explózia (TV film)
Zlatá panna a prekliaty brat (TV film)
1979 Priateľstvo (TV film)
Vynes na horu svoj hrob (TV film)
1977 Leto na Rovniach (TV film)
1974 Leto, ktoré nedozrelo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace