foto

Arto Tuominen

  • nar. 4.7.1941
    Lempäälä, Finsko
  • zem. 6.12.1986 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
Vapaus (TV film)
1979 Ihmemies
1977 Teatterituokio: Onni (TV film)
Zajícův rok
1976 Neiti Ellinora ja sininen metsä (TV film)
Olympijské prázdniny
1974 Tavallinen Impi (TV film)
1973 Peukaloisen seikkailut (TV film)
1972 Elämisen tekniikka (TV film)
Rautapää Kaarle (TV film)
1971 Jatkojen aika (TV film)
1970 Teatterituokio: Pilatus (TV film)
1969 Kustaa Vaasa (TV film)
Čas růží
1968 Keikka (TV film)
Kuuma kissa?
Skyytian välikohtaus (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Aura ja tähdet (TV film)
Tikapuut (TV film)
1966 Kapinoitsijan varjo (TV film)
Rakkaus alkaa aamuyöstä
Ristiäiset (TV film)
Teatterituokio: Viimeinen konsertti (TV film)
1965 Juorupiiri (TV film)
Ovi
Poikkeus ja sääntö (TV film)
Sisilian sitruunoita (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1962 Lappi - lupausten maa

TV seriály

1978 Vonkalat (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Maausko uus (TV seriál)
1975 Tänään Annikki (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
Luutnantti Heikki Jopperi (E02)
1963 Tikankolo (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1969 Helsingin tuntomerkit
1968 Parempaan asumiseen

Host

TV pořady

1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky