foto

Gustav Wiklund

  • nar. 26.5.1934
    Helsinky, Finsko
  • zem. 27.8.2019 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Onni
2011 Kam jsme kdysi šli
2008 Glenn (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Moje matka
2004 Populärmusik från Vittula
2003 Raid
2001 Aleksis Kiven elämä
Drakarna över Helsingfors
1990 Irti maasta (TV film)
1988 Petos
1984 Sista leken
1982 Celebration
Král bez srdce
1980 Lompakko (TV film)
1979 Högaktningsfullt J. L. Runeberg (TV film)
Natalia
Pelistä pois (TV film)
Risto Vanarin piilokamera
Svejk toisessa maailmansodassa (TV film)
1978 Malenas jul (TV film)
Män kan inte våldtas
Runoilija ja muusa
1977 Hemåt i natten
Landet som icke är (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
To člověku úplně stačí
1976 Ennen auringonlaskua (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
Rakennetaan sauna (TV film)
1972 Haluan rakastaa, Peter
Love Like That
Rautapää Kaarle (TV film)
1971 Marta, Marta (TV film)
1970 Gräddvargen (TV film)
Takiaispallo
Vaimo kulttuurikodissa (TV film)
1969 Elävä ruumis (TV film)
Käännekohta (TV film)
Oikeusjuttu (TV film)
1968 Flyktingen (TV film)
Lude (TV film)
Maggans morgonpromenad (TV film)
Uhkapeli (TV film)
Valpurin yö (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Jean-Paul Marat förföljd och mördad så som det framställs av patienterna på hospitalet Charenton under ledning av herr de Sade (TV film)
Kärlek utan strumpor (TV film)
Teatterituokio: Kyklooppi (TV film)
1966 Corpus delicti (TV film)
Gehenna (TV film)
Inga ljus (TV film)
1965 Fru Carrars gevär (TV film)
Heliga ilskan, Den (TV film)
1963 Greve Öderland (TV film)
1962 Antigone (TV film)
Daniel Hjort (TV film)
Måsar över Sorrento (TV film)
Staden (TV film)
Tie pimeään

TV seriály

2007 Rajatapaus (TV seriál)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 NU er det NU (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Ontrej saa tiedon (E02)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1981 Sotapäällikön poika (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)
Toimittaja (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Sängkamrater
1971 Exponerad

TV seriály

1986 Kulla-Gulla (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Sängkamrater
1971 Exponerad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace