foto

Merja Larivaara

  • nar. 4.7.1964 (54 let)
    Haukipudas, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kaappari
Přijede prezident!
2012 Jussi Vares: Město vrahů
2010 Špatná rodina
2006 Rock'n Roll Never Dies
2005 Game Over
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1998 Vuoden viimeinen kesä (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
Otsa kurtussa (divadelní záznam)
Sisämaalainen
Viisi tytärtäni (TV film)
1996 Tie naisen sydämeen
1994 Aapo
Marja (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
Ne halii meitin (divadelní záznam)
Ripa ruostuu
1992 Bonjour kirvesvartta (divadelní záznam)
Brunnen
1988 Rengasmatka (TV film)
1987 Viimeinen ilta (TV film)

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2003 Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Sänky (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1997 Kadonnut näky (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Olen finni (TV pořad)
1992 Vesku rempallaan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace