foto

Maija Junno

  • nar. 17.7.1964 (55 let)
    Pello, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Records - Anna mulle Lovee
2013 Kaappari
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
2008 Glenn (TV film)
Suuri performanssi (TV film)
2006 Arppa vaan (TV film)
Bodomin legenda (TV film)
Linnut (TV film)
Matti
Mogadishu Avenue
2005 Obsessio
Stíny štěstí
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2002 Kahlekuningas
1999 Rakastin epätoivoista naista
Rikos ja rakkaus
1996 Gabriel (TV film)
1995 Hiidenlammen iso laurihauki (TV film)
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
1991 Suklaasydän (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)

TV seriály

2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
2007 Punahilkka (TV seriál)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kaunis mies (TV seriál)
Kirje isältä (TV seriál)
Kuumia aaltoja (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Meneekö tämä navan alle koko elokuva? (E03)
Seitsemän veljestä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace