foto

Kalle Holmberg

  • nar. 21.6.1939
    Mikkeli, Finsko
  • zem. 12.9.2016 (77 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Veden peili
2010 Kazatel zla
2009 Rööperi
2007 Rok vlka
2001 Rölli a lesní duch
2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1998 Vita nuova (studentský film)
1997 Kummeli kultakuume
1995 Kirkas ilta (TV film)
1991 Requiem (TV film)
1984 Uuno Turhapuro armeijan leivissä
1978 Runoilija ja muusa
1976 Aleksis Kivi (TV film)
1970 Saaren vangit (TV film)
1969 Čas růží
1968 Kirjeitä itärintamalta (TV film)
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Bezradní
Laulu tuhannesta yksilöstä (TV film)
1966 Autojen hautausmaa (TV film)
1965 Don Quijote ja Sancho Panza Jätkäsaaressa

TV seriály

2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Ilolintu (S02E03)
Ikuisesti sinun (S02E02)
Maan korvessa kulkevi (S02E01)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1971 Katapultti (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1963 Tikankolo (TV seriál)

Dokumentární

2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
Vesku
2009 Kalle Holmberg (TV film)
Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2008 Yksinäinen mies (TV film)
2004 Ensio Suominen - Kuvat elävät (TV film)
2003 Onnen tähden - Keskioluen tarina (TV film) - a.z.
Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
1996 Erään oopperan synty
1993 Ainosta Aidaan v. 1912-1992 (TV film)
1988 ...ja niinhän tuli juostua! sanoi Viljo Heino
Aino (TV film)
1982 Rauta-ajan raportti (TV film)
1976 Aleksis Kiven jäljillä (TV film)
1968 Tietokoneet palvelevat
1966 Vakuutusasia on sydämenasia (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Maa jossa kuolemaa ei ole (TV film)
1985 Kepissä on kaksi päätä (TV film)
1984 Punainen viiva (TV film)
1977 Ratsumies (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
1970 Saaren vangit (TV film)
1968 Rouva Carrarin kiväärit (TV film)
1967 Teatterituokio: Barrabas (TV film)

TV seriály

1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
Lemminki (E03)
Sampo (E02)
další epizody (4)

Divadelní záznam

1978 70 vuotta Pohjantähden alla (divadelní záznam)
1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Niilon oppivuodet

Dokumentární

1976 Aleksis Kiven jäljillä (TV film)

TV pořady

1982 Perjantaiseura (TV pořad)
1966 Orvokki (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Loirinuotiolla (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2002 Yokotai (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1967 Suomi 50 vuotta 6.12.1967 (TV pořad)
1966 Orvokki (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)
Studionäyttämö (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky