foto

Laura Voutilainen

  • nar. 17.5.1975 (44 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joulun Tähdet 2017 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)
2011 Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
1996 Haloolla päähän (divadelní záznam)

TV seriály

1995 Taikapeili (TV seriál)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál) - a.z.
2007 Vexi Salmi - Rahvaan Ruuneperi (TV film)
2004 Virtasta Koskella (TV film)

Host

TV pořady

2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan jatkot (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2012 Paparazzit (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Vappu tähtien kanssa (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
Sirkus (TV pořad)
The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Eurovision laulukilpailu 2005 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
Ylen hyvä: Koulutus voittaa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Idols (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Elixir Sport (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 2002 - Suomen karsinta (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
Yokotai (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Enkelin silmin - 10-vuotisjuhlakonsertti (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Laura Wou! (TV pořad)
1998 Amorin kaaret (TV pořad)
Sukujuhla (TV pořad)
Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Täyttä taikaa (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
Tulisuudelma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky