foto

Robin Packalén

  • nar. 24.8.1998 (19 let)
    Turku, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják
2013 Ella ja kaverit 2 - Paterock
Elämän kevät -konsertti (koncert)
2012 Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)

Dokumentární

2016 Ruisrock 2016: Parhaat palat Ruisrockin Rantalavalta (TV film)
Ruisrock: Robin (koncert)
Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2014 Yle Live: Robin (koncert)
2012 Robin

TV pořady

2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
2016 Elastinen Feat. (TV pořad)
Emma-gaala (TV pořad)
Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Itsenäisyyspäivä: Kohti linnan juhlia (TV pořad)
Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
Lakon ja Herban Boksi (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Loirinuotiolla (TV pořad)
Merta lähemmäs kalaan (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
Rauhassa (TV pořad)
Robin (E06)
2014 Jukebox (TV pořad)
Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Dancing on Ice (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
The Voice Kids (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Heikki & Mikko Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Robin & Sanni: Miten Eskimot Suutelee? (hudební videoklip)
2015 Elastinen & Robin: Vahva (hudební videoklip)
Robin & Elastinen: Kipinän Hetki (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Robin & Sanni: Miten Eskimot Suutelee? (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace