foto

A.W. Yrjänä

  • nar. 30.7.1967 (52 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Tuuliajolla 2006 - Rock-elokuva Saimaalta

Dokumentární

2016 Ukonvaaja - vyp.
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2008 Punklandia (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2006 Digitus Minimus (studentský film)
2004 Isälle Göstalta (koncert)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2016 Ukonvaaja

Host

TV pořady

2019 Minun musiikkini (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Hjallis (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 MasterChef Suomi (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 K-70 (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky