foto

Ludovic Halévy

  • nar. 1.1.1834
    Paříž, Francie
  • zem. 8.5.1908 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Carmen in 3D - divadelní hra
Netopýr (divadelní záznam) - divadelní hra
2010 Carmen (divadelní záznam) - divadelní hra
2009 Carmen (divadelní záznam) - divadelní hra
2005 Carmen z Khayelitshe - divadelní hra
2004 Velkovévodkyně z Gerolsteinu (divadelní záznam) - divadelní hra
2002 Carmen (TV film) - divadelní hra
2001 Fledermaus (La chauve-souris), Die (TV film) - divadelní hra
2000 Belle Hélène, La (divadelní záznam) - divadelní hra
1999 Belle Hélène, La (TV film) - divadelní hra
Carmen (divadelní záznam) - divadelní hra
1998 Carmen - divadelní hra
1997 Carmen (divadelní záznam) - divadelní hra
1991 Vie parisienne, La (TV film) - divadelní hra
1990 Fledermaus, Die (TV film) - divadelní hra
1989 Les brigands (TV film) - divadelní hra
1987 Carmen (TV film) - divadelní hra
1986 Fledermaus, Die (TV film) - divadelní hra
1985 Carmen (TV film) - divadelní hra
1984 Fledermaus, Die (TV film) - divadelní hra
Georges Bizet: Carmen - divadelní hra
1983 Carmen - divadelní hra
Tragédie de Carmen, La - divadelní hra
1981 Netopýr (TV film) - divadelní hra
1979 Letučaja myš (TV film) - divadelní hra
Perichole (divadelní záznam) - divadelní hra
1978 Carmen (TV film) - divadelní hra
1974 Orfeus v podsvětí - divadelní hra
Schöne Helena, Die - divadelní hra
1972 Fledermaus, Die - divadelní hra
1967 Carmen - divadelní hra
Sköna Helena (TV film) - divadelní hra
1963 Lepakko (TV film) - divadelní hra
1962 Die Fledermaus - divadelní hra
1961 Netopýr (TV film) - divadelní hra
1955 Oh... Rosalinda!! - divadelní hra
Rauschende Melodien - divadelní hra
Réveillon, Le (TV film) - divadelní hra
1953 Eine Nacht in Venedig - divadelní hra
1946 Fledermaus, Die - divadelní hra
1938 Goualeuse, La - divadelní hra
The Toy Wife - divadelní hra
Tricoche et Cacolet - divadelní hra
1937 Netopýr - divadelní hra
1936 La vie parisienne - divadelní hra
Parisian Life - divadelní hra
1931 Netopýr - divadelní hra
Netopýr (francouzská verze) - divadelní hra
1926 Tak žije Paříž - divadelní hra
1923 Fledermaus, Die - divadelní hra
Frou-Frou - divadelní hra
1920 L'été de la Saint-Martin - divadelní hra
1919 Fanny Lear - divadelní hra
1918 Frou-Frou - divadelní hra
1917 Hungry Heart, A - divadelní hra
1914 Frou Frou - divadelní hra

TV seriály

1995 Operavox (TV seriál) - divadelní hra
1982 On sort ce soir (TV seriál)

Dokumentární

1962 Drama of Carmen, The (TV film) - divadelní hra

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra
1976 Live From Lincoln Center (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1951 Petites Cardinal, Les - kniha
1933 L'abbé Constantin - kniha
1925 Abbé Constantin, L' - kniha
1916 Bettina Loved a Soldier - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace