foto

Petronella Barker

  • nar. 29.10.1965 (54 let)
    Colchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta za živou vodou
2016 Vážná hra
2014 Haram
Náplava
2013 Victoria
2010 Detektiv Varg Veum: Nápis na zdi
2006 Otravný chlap
2004 Havaj, Oslo
2002 Hudba pro svatby a pohřby
2000 De 7 dødssyndene
1998 Ole Alexandr
Thranes metode
1996 Gåten Knut Hamsun
1995 Farlig farvann
1994 Otčina (TV film)
1993 De blå ulvene
1990 Havet stiger
1988 Sweetwater
1985 I na kamenech rostou stromy

TV seriály

2018 Rekyl (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2003 Uti vår hage (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
2000 Fire høytider (TV seriál)
1998 Åpen post (TV seriál)

Dokumentární

2014 remake.me

Host

TV pořady

1993 Fangene på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky