foto

Jonna Kosonen

  • nar. 3.9.1977 (42 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Manne Menuetti Route 66
2011 Kari Tapion muistokonsertti (koncert)
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2004 MTV3 Live: Kiitoksen paikka-konsertti (koncert)
Uuno Turhapuro - This Is My Life
2001 Ken tulta pyytää

TV seriály

2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rock-Suomi (TV seriál) - a.z.
2004 Isälle Göstalta (koncert)

Hudební videoklipy

1998 Nylon Beat: Viimeinen (hudební videoklip)
1996 Nylon Beat: Lä-lä-lä (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Eurovision laulukilpailu 2004 - Suomen karsinta (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
Telvis 2003 (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
2000 Eurovision laulukilpailu 2000 - Suomen karsinta (TV pořad)
Mankeli (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)
Kesäkerttu (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1994 Lista Top 40 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky