foto

Riku Nieminen

  • nar. 5.5.1986 (33 let)
    Kajaani, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drsný život Juice Leskinena
Valmentaja
2016 Love Records - Anna mulle Lovee
Nuotin vierestä
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus
Tatu a Patu
2015 Ollaan vapaita
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Niko 2
Putous-hahmoset, missä he ovat nyt? (TV film)
2011 Risto
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)

TV seriály

2018 HasBeen (TV seriál)
Ope (S02E07)
Faija (S02E02)
Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Usko (S03E06)
2016 Tuntematon Vlogilas (TV seriál)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (10)
2015 Roba (TV seriál)
Hyvässä hengessä (S02E10)
Haku päällä (S02E09)
Ilopilleri (S02E08)
další epizody (9)
2012 Roba (TV seriál)
Töölö (S01E08)
Metsästäjä (S01E04)
Lapsen parhaat kaverit (S01E03)
další epizody (4)
2011 Risto (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2017 Heikoin lenkki (TV pořad) - mod.
Hulahula Suomi (TV pořad)
Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
Suomen hauskin tavis (TV pořad)
2016 Grillit huurussa (TV pořad)
Ihan kuin ihmiset (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad) - mod.
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Kingi (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Onni Extreme (TV pořad)
Totuuden torvet (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Marja Tyrnin Joulushow (TV pořad)
Putous (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
2015 Kingi (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2016 Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky