foto

Joonas Nordman

  • nar. 1986
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2005 Ojat on rajat (TV film)
2002 Jízdenka do Mombasy
2001 Young Love

TV seriály

2019 Aikuiset (TV seriál)
Minäminäminä (E10)
Kokkola (E09)
Kakku (E08)
další epizody (9)
Muumilaakso (TV seriál)
Taikatalvi (E13)
Näkymätön lapsi (E12)
Kummitustarina (E11)
další epizody (13)
2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
Roba (TV seriál)
Petturi (S03E06)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Lumetta (S02E09)
2014 Justimus esittää: Fuck the Police (TV seriál)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (11)
2012 Kimmo (TV seriál)

Dokumentární

2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál) - vyp.
2001 Rajattoman ajan talo

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)

TV pořady

2016 Pelimies (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
Pelimies (TV pořad) - mod.
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2014 Noin viikon uutiset (TV pořad)
Posse (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
Naurun tasapaino (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Krissen vaaligrilli (TV pořad)
YleLeaks (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 Aamu-TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace