foto

Charo López

  • nar. 28.10.1943 (77 let)
    Salamanca, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hoy se arregla el mundo
2020 Baby
2015 Pasaje de vida
Rey Gitano
2014 Por siempre jamón
2012 Ventanas al mar
2005 Llaves de la independencia, Las
2003 Nudos
2002 Soledad era esto, La
2001 Tiempos de azúcar
1999 Plenilunio
1997 Tajemství srdce
1996 Pasajes
1994 El detective y la muerte
1993 Kika
Král posledních dnů (TV film)
1991 Cómo levantar 1000 kilos
Don Juan en los infiernos
Lo más natural
1989 Rey del mambo, El
1986 Tiempo de silencio
1985 Los Paraísos perdidos
Rodinný zločin
Vieja música, La
1984 Epilog
Últimas tardes con Teresa
1983 Atrapado
Interior roig
1982 De camisa vieja a chaqueta nueva
Interior rojo
Úl
1981 Adulterio nacional
Anima - Symphonie phantastique
1980 Adiós, querida mamá
Gran secreto, El
Historias de mujeres
Tres mujeres de hoy
1977 Klub sebevrahů (TV film)
Luto riguroso
Parranda
Placeres ocultos, Los
1976 Cuatro novias de Augusto Pérez, Las
Límite del amor, El
Manuela
Zorro: tajemný mstitel
1975 La Raulito en libertad
Largo retorno
Madres solteras
Ópera en Marineda
1974 Regentka
1973 Don Yllán, el mágico de Toledo
Estrellas están verdes, Las
Legenda o rychtáři z Alamedy
1971 Lungo giorno della violenza, Il
Me enveneno de azules
Mrtví jezdci
Pastel de sangre
1969 Ditirambo
El extraño caso del doctor Fausto
Život jde dál
1968 Flash 27
1967 Hueso, El
Plan Jack cero tres

TV seriály

2019 Třikrát Vánoce (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
další epizody (8)
1987 Clase media (TV seriál)
1985 Pazos de Ulloa, Los (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
1981 Gozos y las sombras, Los (TV seriál)
1980 Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

1998 Panorama de actualidad (TV seriál)
1993 Buenos días, Madrid (TV seriál)