foto

Lissy Tempelhof

  • nar. 17.3.1929 (90 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Melusine (studentský film)
Nesmysl
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2007 Místo činu - Advokátka (TV film)
2005 Jantar nosí štěstí (TV film)
2001 Ich schenk dir meinen Mann 2 (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
1999 Das Schloß meines Vaters (TV film)
1998 Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1996 Tödliches Schweigen (TV film)
1995 Ärzte: Weiß wie Schnee - Rot wie Blut (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1984 Erscheinen Pflicht
1983 Kündigung, Die (TV film)
1981 Kdyby země nebyla kulatá...
1980 Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Všechna moje děvčata
1978 Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1975 Einige Tage ohne Krieg (TV film)
1974 Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Die Hosen des Ritters Bredow
1972 Bettina von Arnim
1970 Effi Briest (TV film)
Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1969 Mlhavá noc
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
Träume (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1966 Fräulein Schmetterling
1965 Besten Jahre, Die
Ein Wort zur rechten Zeit (TV film)
Tiefe Furchen
1964 Rozdělené nebe
Sommer in Heidkau (TV film)
Volpone (TV film)
1963 Der Mann des Tages (TV film)
Já a můj pes
1962 Freispruch mangels Beweises
Meine Mutter ist Lucy Lane (TV film)
1961 Melodie in A-Moll (TV film)
Professor Mamlock
1959 Mirandolina (TV film)
1957 Tiché blesky
1956 Sudí zalamejský
1955 Lysistrata (TV film)
Vůl z Kulmu

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Scham (S07E15)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky