foto

In-beom Go

  • nar. 5.10.1962 (56 let)
    Pusan, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bongi Kimseondal
Geomsawejeon
2015 Sseuri sseommeo nait
2013 Kkangcheoli
2011 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Geulreobeu
Toohon
2010 Beseuteuselleo
Juyuso seubgyuksageun 2
Pyeonghaengiron
2008 Ssanghwajeom
2007 Skryté paprsky slunce
2004 Uri hyeong

TV seriály

2018 Geombeobnamnyeo (TV seriál)
Miseu hammurabi (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Deo keitu (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Sseurideizeu (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Bbaseukket bol (TV seriál)
Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Gookhwaeuiwon jungchisung siljongsagun (TV seriál)
Hanbando (TV seriál)
Meiqwin (TV seriál)
Sonyeotamjeong bakaesol (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2010 Jayuin I Hoyeong (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Chingoo, woorideuleui jeonseol (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Edeonui dongjjok (TV seriál)
2007 Hanseongbyeolgok (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace