foto

Min-ki Jo

  • nar. 5.11.1966
    Tchebek, provincie Kangwon, Jižní Korea
  • zem. 9.3.2018 (51 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pildong
2015 Yakjangsoo
2013 Byeonhoin
2012 Banchangggyo
2007 Haebuhak gyosil
2005 I Dae-ro jukeulsun opta
1998 Namjaui hyanggi
1991 Saui chanmi

TV seriály

2016 Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Dasutsongarak (TV seriál)
2011 Nado, kkot! (TV seriál)
2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 Anaeui banlan (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2003 Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
2002 Eosa Park Moon Soo (TV seriál)
Geochimeopsneun sarang (TV seriál)
2001 Bandalkom naesarang (TV seriál)
Hakgyo 4 (TV seriál)
Maeil geudaewa (TV seriál)
2000 Ondal wangjadeul (TV seriál)
1999 Kwangki (TV seriál)
1998 Cheonsaui kiseu (TV seriál)
1996 Byul (TV seriál)
1994 Kkareyiseuki (TV seriál)
Ya mang (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 아빠를 부탁해 (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad) - mod.
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace