foto

Won-jae Lee

  • nar. 16.8.1958 (60 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 1724 gibangnandongsageon
4 yoil
Teureok
2007 Sikkaek
Yonguijudo miseu sin
2003 Kookhwakkot hyanggi

TV seriály

2015 Eosembeulli (TV seriál)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Miwodo dashi hanbeon (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
Iljimae (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
Yeowangwi jokeon (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace