foto

Diego Ramos

  • nar. 29.11.1972 (46 let)
    Palermo, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hurá na fotbal

TV seriály

2016 Educando a Nina (TV seriál)
2012 Violetta (TV seriál)
2008 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2006 Amas de casa desesperadas (TV seriál)
2003 El auténtico Rodrigo Leal (TV seriál)
Ángel de la guarda, mi dulce compañía (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
Pedro el escamoso (TV seriál)
2000 Amor latino (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Divoký anděl (TV seriál)
Verano del '98 (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1996 Como pan caliente (TV seriál)
Sueltos (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace