Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudebník Juan (Adrián Suar) má pět dětí a žije docela klidným a obyčejným životem až do chvíle, kdy mu jeho žena řekne, že potřebuje pauzu. Navíc Juan v ten moment ztrácí i svoji práci. Naštěstí potkává svého dávného kamaráda z dětství a také kadeřnici Auroru (Natalia Oreiro), na kterou narazí v nemocnicí a která je shodou okolností také jeho novou sousedkou. (Cvalek)

(více)

Recenze (1)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec k zahození, je to docela hodně legrační což je u tele-komedie dobře.  Atmosféra je vynikající. Jednoduše perfektní nápad, ústřední dvojice perfektní (Suar&Oreiro) a to i další obsazení. Hudební songy které tu zazní jsou i k naslouchaní, libí se mi že když nějaký zazní tak  vystoupí i jejich interpret, prostě good. Škoda že to nevysílají i u nás s českým nebo slovenským dabingem. Líbilo se mi to i atmosféra seriálu je výborná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Seriál sa začal točiť koncom decembra 2012 a od začiatku bolo jasné, že bude trvať maximálne pol roka. Pre veľkú úspešnosť sa natáčanie pretiahlo do konca roka 2013. Hlavná hrdinka, ktorú stvárnila Natalia Oreiro, však v posledných častiach neúčinkuje, pretože herečka s predĺžením nepočítala a musela odísť na európske turné. (matthew.17)
  • Behom muzikálových čísiel sa okrem úplne nových piesní objavili aj staršie hity Natalie Oreiro, ako napríklad pieseň "Me muero de amor" z jej debutového albumu alebo piesne z posledného muzikálu Miss Tacuarembo. (matthew.17)
  • V 76. častí hovorí Aurora (Natalia Oreiro) ako si veľmi priala ísť na filmový festival do Cannes. Pár týždňov predtým totiž na filmovom festivale Natalia potvrdila účasť so svojim posledným filmom Wakolda, kvôli záväzkom v tomto seriáli však musela účasť zrušiť na poslednú chvíľu. Vznikla tak nemilá situácia, pretože v tom čase už v Cannes bolo mnoho európskych fanúšikov, ktorí prileteli, aby ju mohli vidieť. Preto si do scenára seriálu pretlačila túto vsuvku, aby fanúšikom odkázala, ako ju situácia mrzí. (matthew.17)

Reklama

Reklama