foto

Martin Walser

  • nar. 24.3.1927 (92 let)
    Wasserburg am Bodensee, Bavorsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Emmenez-moi au théâtre: Chêne et lapins angora (TV film) - divadelní hra
1975 La faille
1973 Der Menschenfreund (TV film)
1972 Cloches de Silésie, Les
1969 Zimmerschlacht, Die (TV film)
1965 Eiche und Angora (TV film) - divadelní hra
Pikakäynti (TV film) - divadelní hra
1964 Eiche und Angora (TV film) - divadelní hra
1963 Chiarevalle wird entdeckt (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1970 Ausweglos. Aussagen über einen Lebenslauf

Divadelní záznam

1971 Überlebensgroß Herr Krott - Requiem für einen Unsterblichen (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2007 Ohne einander (TV film) - kniha
Prchající kůň - povídka
1986 Alles aus Liebe (TV film) - povídka
1985 Säntis (TV film) - povídka
1979 Sturz, Der - kniha
1978 Einhorn, Das - kniha

TV seriály

1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál) - rozhlasová hra

Herecká filmografie

Filmy

1970 Unbezähmbare Leni Peickert, Die (TV film)

TV seriály

1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Im Palais (TV pořad)
2003 Druckfrisch (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky