foto

Seong-jin Nam

  • nar. 31.12.1970 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yeoldu beonjjae yong uija
2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2017 Bijeonggyoojig teuksooyowon
2014 Migukin chingu
2012 Misseu GO
2011 Joseonmyeongtamjeong
2010 Zmizelí milenci
2006 Yeonae, geu chameul su eobtneun gabyeoum

TV seriály

2019 Šéf kabinetu (TV seriál)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Eommaui seom (TV seriál)
Hwansang geotab (TV seriál)
2012 Gookhwaeuiwon jungchisung siljongsagun (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
2008 Choi Kang Chil Woo (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 Yong seo (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2001 Ne jamae iyagi (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
1998 Haebaragi (TV seriál)
Hong Gil Dong (TV seriál)
1997 Sinderelra (TV seriál)
Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
Yongmangui bada (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Dokkaebiga ganda (TV seriál)
1980 Jeonwonilgi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky