foto

Paul Ford

  • nar. 2.11.1901
    Baltimore, Maryland, USA
  • zem. 12.4.1976 (74 let)
    Mineola, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Návrat do země Oz
1972 Fair Play (TV film)
Richard
1969 In Name Only (TV film)
Twinky
1967 Komedianti
1966 Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
Spy with a Cold Nose, The
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Never Too Late
1963 To je ale bláznivý svět
1962 Obchodník s hudbou
Rada a souhlas
Who's Got the Action?
1959 Keep in Step (TV film)
1958 Matchmaker, The
Missouri Traveler, The
1956 Čajovna U srpnového měsíce
1950 Perfect Strangers
The Kid from Texas
1949 Lust for Gold
Všichni královi muži
1948 Obnažené město
1945 Dům na 92. ulici
The Front Page (TV film)

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
1968 That's Life (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Norby (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Jamie (TV seriál)
1952 Curtain Call (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 Phil Silvers Pontiac Special: Keep in Step, The (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace