foto

Gioachino Rossini

  • nar. 29.2.1792
    Pesaro, Papežský stát
  • zem. 13.11.1868 (76 let)
    Passy, Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 La Gazza Ladra - All'Opera (divadelní záznam)
2016 Christmas in Vienna 2016 (koncert)
Festkonzert aus der Semperoper (koncert)
2005 G. Rossini: Lazebník sevillský (divadelní záznam)
1984 Moïse (TV film)
1982 Le barbier de Séville (TV film)
1980 Semiramis (TV film)
1971 Mechanický pomeranč
1966 Sevillan parturi (TV film)
1946 Lazebník sevillský

Dokumentární

2012 Musikalisch - Kulinarisch: Gioacchino Rossini: Der Schwan von Pesaro (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace