foto

Bong-gi Baek

  • nar. 16.12.1980 (40 let)
    Tedžon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Keuge doil nom
2018 Goldeun seulleombeo
2017 Hwuisaengbuhwaja
2014 Cheongchoonhagdang : pungkimoonlan bossam yasa
2012 Altoobi : riteon too beiseu
2008 Yeogiboda eodingae
2007 Hwaryeohan hyooga
2004 Beomjweui jaeguseong
Maljukgeori janhoksa
2003 Haepi ero keuriseumaseu
Pečeť vraha

TV seriály

2017 Missing9 (TV seriál)
2016 Tumorou boi (TV seriál)
2015 Simyashikdang (TV seriál)
2014 Hwanggeumgeotab (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
Pooreungeotab (TV seriál)
Pooreungeotab ZERO (TV seriál)
2012 Dandanhan gajok (TV seriál)
2011 Doogeun doogeun dalkom (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
Miseu Ripeulli (TV seriál)
2010 Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
Pasta (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
Seulpeun yeonga (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
2001 Hakgyo 4 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky