foto

Young-nam Jang

  • nar. 25.11.1973 (46 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Geureonghge geureonghge ddo oneul
2019 Byeonshin
Jeungin
2018 Hyeobsang
Misseubaek
Nawa bomnaleui yaksok
2017 Balambalambalam
Hwuisaengbuhwaja
Imgeumnimeui sageonsoocheob
Tajná mise v Soulu
2016 Haeeohwa
Nareul itji malayo
2015 Keukbisoosa
Noongil
2014 Geudaen naui baempaieo
Óda na mého otce
2013 Chingoo 2
2012 Gongjungsahui
Neukdae sonyeon
Yiwootsaram
2011 Mr. aidol
2010 Hamoni
Hellou goseuteu
Kwijeuwang
2009 Bulsinjiok
Cheongugui hyangi
Gut moning peurejideonteu
2007 Adeul
Henjelgwa geuretel
2005 Baksuchilddae ddeonara
Yeonae
2004 Aneun yeoja

TV seriály

2019 Inseoul : naegaedokribhaneun yuilhan bangbeom (TV seriál)
Má země: Nový věk (TV seriál)
Wangyi doen namja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Haneuleseo naelineun ileog gaeui byeol (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Yeokdo yojeong kimbokjoo (TV seriál)
2015 Chiljeonpalgi goohaera (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Miss mammamia (TV seriál)
Neoreul norinda (TV seriál)
2014 Pinokio (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
2012 Aileobeu Itaeli (TV seriál)
Gajokui tansaeng (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
Youngkwangeui jaein (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Daljaui bom (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky