foto

Lochlainn O'Mearain

  • nar. 8.8.1973 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inspektor Jury spielt Katz und Maus (TV film)
2014 Poison Pen
2009 Holy Water
2004 An Díog Is Faide
Král Artuš
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mystic Knights of Tir Na Nog (TV seriál)
1996 Ros na Rún (TV seriál)

Dokumentární

2013 Krvavé Velikonoce v Dublinu (TV film)
2012 Summit, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace