foto

Tacuo Macumura

  • nar. 18.12.1914
    Kanagawa, Japonsko
  • zem. 18.6.2005 (90 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Gege
1999 Ame agaru
1998 Taian ni butsumetsu
1997 Lie lie Lie
Lie lie Lie
Nagareita šičinin
1995 Sayonara Nippon!
1994 Shijushichinin no shikaku
1993 Máda da jo
1991 Válka a mládí
1989 Zennin no džóken
1987 Nijushi no hitomi
1983 Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Policajt umí karate
1980 Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
1977 Gokumontó
1974 Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
1973 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Kigeki: Šačó-san
Kuro no honrjú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1970 Bravo! Wakadaišó
Dode's-Ka Den
1969 Hiken yaburi
1968 Kaineko: Noroi no numa
1967 Sošiki bórjoku
Vzpoura
Zatóiči čikemuri kaidó
1966 Nacukašii furaibo
1965 Ozašiki kouta
Warera rettósei
1964 Baka ga tanku de jatte kuru
Hadaka no džújaku
Iikagen baka
Kutabare! Šajózoku
1963 Crazy sakusen: Sentehiššó
Daidokoro taiheiki
Nippon scandal džidai
Roppongi no joru: Aišite aišite
Šašin kiša monogatari: Šunkan ni inoči o kakero
Šin meoto zenzai
1962 Jume de aimašó
King Kong vs. Godzilla
Kjúdžin rjokó
Kurenai no sora
Nippon musekinin džidai
Wakai kisecu
1961 Aoi jogiri no čósendžó
Cujoku naru otoko
Kanezukuri muhó džidai
Kurenai no umi
Toilet bučó
Tóši reidžó
Wakarete ikiru toki mo
1960 "Akasaka no šimai" jori: joru no hada
Bokutó kidan
Densó ningen
Gasu ningen daiičigó
Salaryman Medžiro Sanpei: Njóbó no kao no maki
Sararíman Medžiro Sanpei: Teišu no tameiki no maki

TV seriály

1998 Ten Urara (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)
1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1985 Shoujo ni Nani ga Okotta ka (TV seriál)
1981 Himawari no uta (TV seriál)
1980 Akai shisen (TV seriál)
1975 Akai Giwaku (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky