foto

Nick Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Witness
2017 Pickups
2015 Traders
2014 S láskou, Rosie
2013 Poklad kapitána Černovouse (TV film)
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2004 Omagh (TV film)
Tom Waits Made Me Cry

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Patience Is a Virtue (S02E08)
2015 Království (TV seriál)
Na rozcestí (S03E06)
Klidnější vody (S03E05)
Za jakou cenu (S03E04)
další epizody (5)
2014 Undeniable (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Šaty obtížné (S02E01)
2013 The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Vilnost a víno (S01E03)
Viditelná temnota (S01E02)
další epizody (4)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Dokumentární

2004 Slavné bitvy Británie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace