foto

Charles Nemes

  • nar. 5.8.1951 (68 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Au bistro du coin
2007 Christian
1984 Pinot simple flic

TV seriály

2005 Maigret (TV seriál)
Maigret a Severní hvězda (E54)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret a přístav v mlze (E20)

Dokumentární

2001 Le faisant de la tour Montparnasse infernale

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Bol d'air, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky