foto

Bo-geum Park

  • nar. 16.6.1993 (27 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chainatawoon
2014 1597: bitva u Myeongryang
Až na doraz
2012 Cha Hyungsa
2011 Beullaindeu

TV seriály

2019 Namjachingoo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (8)
2018 Namjachingoo (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Moonlight Drawn by Clouds (E18)
The End for the Beginning (E17)
The World That You Dream Of (E16)
další epizody (18)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Neoreul gieokhae (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Still sajin (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.
2017 Hyorine minbak (TV pořad) - mod.
몬스타 엑스레이 2 (TV pořad)
2014 Ggotboda cheongchun (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.