foto

Minoru Óki

  • nar. 16.12.1923
    Ósaka, prefektura Ósaka, Honšú, Japonsko
  • zem. 30.3.2009 (85 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Wasurerarenu hitobito
1993 Džidaigeki special: Curuhime denki (TV film)
1980 Shogun Assassin
1976 Jasagure deka
1974 Gokudó VS furjó bančó
Kozure Ôkami: Jigoku e ikuzo! Daigoro
Sandaime šumei
1973 Kamagasaki gokudó
Kozure Ókami: Meifumandó
San ike kangoku: Kjóakuhan
1972 Hidžirimen bakuto
Kizu darake no džinsei: Furui jacu de gozansu
Kogarashi monjirô: kakawari gozansen
Otoko no daimon
Vlk samotář a mládě 2: Řeka smrti
1971 Kapone no šatei: Jamatodamašii
Nihon akunin den
Nihon džókjóden: Gekitó himejuri misaki
Nihon džókjóden: Ketto midarebana
1970 Gokudó Kamagasaki ni kaeru
Hakurai džingi: Kapone no šatei
Hitokiri kannon-uta
Ninkjó kóbóši: Kumičó to daigaši
1969 Gokudô bôzu: nenbutsu hitokiri tabi
Kantó tekija ikka
Matteita gokudó
Showa zankyo-den: Hito-kiri karajishi
Tabi ni deta gokudó
Yakuza keibatsu-shi: Rinchi - shikei!
1968 Bakuto recuden
Daikaši
Gokudó
Hibotan bakuto
Kaettekita gokudó
Kjókaku recuden
Kyôdai jingi gyakuen no sakazuki
Lidská torpéda
Šinobi no mandži
1967 Kjódai džingi: Zoku Kantó san kjódai
Nihon kjókakuden: Kirikomi
Otošimae
1966 Dainindžucu eiga: Watari
Džúšičinin no nindža: Daikessen
Hatamoto jakuza
Kamikaze yarô
Kjókjaku sangokuši: Sadogašima no kettó
Nihon daikjókaku
Nihon kjókakuden: Ketto Kanda macuri
Ninkjó happójabure
Tairiku nagaremono
Zoku kyôdai jingi
Šinka 101: Koroši no jódžinbó
1965 Bara kecu šóbu
Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Irezumi
Irezumi hangan
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Kaojaku
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Nihon kjókakuden: Kantó hen
Ninpó čúšingura
Šin Hebihime-sama: Ošima Sentaró
1964 Ankokugai odori
Baišun čikasošiki
Dai satsujin
Džinsei gekidžó: Šin hišakaku
Kangoku bakuto
Kunoiči ninpó
Nihon kjókakuden
Samurai větroplach
Tókjó gjangu tai Honkon gjangu
Zoku Tokyo Untouchable
Šafu júkjó den: Kenka tacu
1963 Džiročó sangokuši: Daiičibu
Jagjú bugeičó: Katame suigecu no ken
Šówa kjókjaku den
1962 Heiten jikan
Onna to sanakunin
1959 Asu e no seisó
Kaze no učisoto
Kettógai
Sanbagarasu sandaiki
1958 Hana no uzušio
Harikomi
Kijacu wa dare da
Zoku Kindan no suna
Šinkatei mondó
Široi honó
1957 Amabune jori: Kindan no suna
Dai Čúšingura
Dakareta hanajome
Kao
Musume sanbagarasu
Sora yukaba
Šukudžo Jowake o wataru
1956 Anata kaimasu
Dadakko šačó
Džonan jašiki
Onna no ašiato
Rakuten fudžin
Sanbagarasu saikai su
Óatari otoko ičidai
1955 Araki Mataemon
Boku wa jokočó no ninkimono (Nibusaku)
Kaigara to hana
Mune jori mune ni
Rio no džónecu
Sannin musume: Tadaima konjakučú
„Olive čitai“ jori: Daini no koibito
1954 Džigoku no hanataba
Kono hiroi sora no dokoka ni
Sanbagarasu funsen su
Seišun romance seat: Aokusa ni zasu
Wakaki hi no júwaku
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1953 Hana no šógai
Okinawa kendžitai
Tókon
1952 Cukigata Hanpeita
Džóka
Hakamoto taikucu otoko: Edodžó makaritoru
Kurama tengu: Tengu kaidžó
Midori no kaze
Musume wa kaku kógi suru
Uta macuri šimizu minato

TV seriály

1977 Kazamidori (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky