foto

Lilga Kovanko

  • nar. 12.12.1943 (76 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hella W
Kam jsme kdysi šli
2007 Sooloilua
2005 Den stora resan
Eläville ja kuolleille
2001 Drakarna över Helsingfors
1999 Sestřička
1994 Virkistysalue
1986 Valkoinen kääpiö
1984 Dirty Story - Likainen tarina
1983 Av dig blir det ingenting (TV film)
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
1980 Aurinkotuuli
Marraskuun kuvia (TV film)
1979 Högaktningsfullt J. L. Runeberg (TV film)
1977 Maa jota ei ole (TV film)
Sex dagar i Bengt Anderssons liv (TV film)
To člověku úplně stačí
1976 Långt borta och nära
1974 Elis itsepäinen (TV film)
1973 Rakennetaan sauna (TV film)
1971 Sateenkaaren tällä puolen (TV film)
1970 Bensaa suonissa
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1968 Förlovningsfesten (TV film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Kořeny (S01E07)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Väkevä kuin kuolema (E08)
Mitä ihminen kestää (E07)
2010 Kallio (TV seriál)
Hyväntekeväisyys (E11)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Itäkeskus (E03)
Presidentit (TV seriál)
Neljä laukausta (E01)
2004 Fling (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Vägsjälar (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Lemminki (E03)
1979 Kvastlindström (TV seriál)
1978 Det händer i Aspnäs (TV seriál)

Dokumentární

1993 Olen aito suomalainen, ammuu - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky