foto

Felicia Greenfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 As Life Shifts
2010 The Killing of Jacob Marr

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Casus Belli (S06E05)
2015 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zaručení imunity (S16E19)
2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
2011 Unfaithful: Stories of Betrayal (TV seriál)

Dokumentární

2013 Monumentální záhady (TV seriál)
Nevěřte svým očím! (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Dr. Oz Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky