foto

Crystal Bernard

  • nar. 30.9.1961 (57 let)
    Garland, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vražedné pochybení (TV film)
2007 Welcome to Paradise
2005 Santa se žení (TV film)
2004 Santa hledá ženu (TV film)
2001 Jackpot
1999 Secret Path, The (TV film)
Tvář na zabití (TV film)
Vražda v rodině (TV film)
1998 Gideon
1996 Dokonalost za každou cenu (TV film)
1995 Živá nebo mrtvá (TV film)
1994 Siringo (TV film)
Young Comedians: Making America Laugh (TV film)
1993 Miracle Child (TV film)
1992 Lady Against the Odds (TV film)
1990 When Will I Be Loved? (TV film)
Without Her Consent (TV film)
1989 Chameleons (TV film)
1987 Slumber Party Massacre II
1983 Střední škola po americku (TV film)
1982 Lékařská akademie

TV seriály

1997 Křídla (TV seriál)
Final Approach: Part 2 (S08E24)
Final Approach: Part 1 (S08E23)
Raging Bull*&@! (S08E22)
další epizody (13)
1996 Křídla (TV seriál)
All About Christmas Eve (S08E11)
Wingless: Part 3 (S08E10)
Wingless: Part 2 (S08E09)
další epizody (27)
1995 Křídla (TV seriál)
'Twas the Heist Before Christmas (S07E10)
The Big Sleep (S07E09)
When a Man Loves a Donut (S07E08)
další epizody (25)
1994 Křídla (TV seriál)
Insanity Claus (S06E11)
The Wrong Stuff (S06E10)
If It's Not One Thing, It's Your Mother (S06E09)
další epizody (24)
1993 Křídla (TV seriál)
Happy Holidays (S05E11)
Come Fly with Me (S05E10)
2 Good 2 Be 4 Gotten (S05E09)
další epizody (23)
1992 Křídla (TV seriál)
The Customer's Usually Right (S04E10)
It May Have Happened One Night (S04E09)
Just Say No (S04E08)
další epizody (21)
1991 Křídla (TV seriál)
The Bogey Men (S03E11)
The Late Mrs. Biggins (S03E10)
Try to Remember the Night He Dismembered (S03E09)
další epizody (22)
1990 Křídla (TV seriál)
A Terminal Christmas (S02E11)
There's Always Room for Cello (S02E10)
Friends or Lovers? (S02E09)
další epizody (17)
1980 It's a Living (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace