foto

Brigitte Dresewski

  • nar. 1946
    Neustadt an der Weinstraße, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Alinin sen (TV film)
2004 Utta Danella: Ženy ze zámku (TV film)
2002 David Vier
2000 Dreamgate (TV film)

TV seriály

2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
Strach v jeskyni (S02E12)
Opičí ostuda (S02E11)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
další epizody (7)
2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Ich liebe euch alle! (E13)
Ich habe Angst! (E12)
Mach's gut, Morning Star! (E11)
další epizody (13)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2002 Verdammt verliebt (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace