foto

Jessica Stockmann

  • nar. 1.2.1967 (52 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pfundskerl - Mord im Zoo, Der (TV film)
2001 Místo činu: Frankfurt - Havárie (TV film)
Prázdninový románek (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
2000 Ty mě potřebuješ (TV film)
1999 Männer sind wie Schokolade (TV film)
1998 Sibiř
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1993 Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)

TV seriály

2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace