foto

Juhani Niemelä

  • nar. 17.6.1941 (76 let)
    Iitti, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2012 Siinä näkijä missä tekijä (TV film)
2011 2B (studentský film)
2010 Špatná rodina
2009 Havukka-ahon ajattelija
Joulukuusivarkaat (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Kolmistaan
Putoavia enkeleitä
2006 Pimeää vasten (studentský film)
Světla v soumraku
2005 Yövuoro (TV film)
2004 Enkeli tulessa (TV film)
2002 Muž bez minulosti
Umur
Vanhan miehen viimeinen päivä (studentský film)
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
Pieni pyhiinvaellus
Viimeinen kesäpäivä
1997 Palava rakkaus (TV film)
Tichá vesnice
1994 Anita
Iron Horsemen
Matka Viipuriin (TV film)
Rondaus
1993 Routasydän
1992 Matka ajassa (TV film)
Tuhlaajapoika
1991 Zombie a vlak duchů
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Cha Cha Cha
Pyörteissä (TV film)
1987 Niskavuoren Heta (TV film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
Tilinteko
1986 Huomenna
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1979 Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
1976 Olympijské prázdniny
Pruuno Karppisen sota ja rauha (TV film)
1975 Kössi Kenguru ja Aatami Aikuinen (TV film)
1974 Kössi Kenguru satujen maailmassa (TV film)
Kotoa pois (TV film)
1973 Kössi Kenguru vetehisten maailmassa (TV film)
1972 Kössi Kenguru avaruudessa (TV film)

TV seriály

2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
Viivyttelyä ja vilunkipeliä (S02E03)
další epizody (4)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Rikas, rakas, köyhä, varas (S01E02)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Sydämen sairautta (E08)
Kaikkea ei aikakaan paranna (E07)
Tehdas (TV seriál)
Onnettomuusihminen (S01E09)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
Rata (S02E08)
další epizody (4)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Presidentit (TV seriál)
Piinaviikko (E09)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1995 Huijarinainen (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
Matkalaukkukostaja (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
1972 Moreeni (TV seriál)
Rintamäkeläiset (TV seriál)

Dokumentární

2017 Paha poliisi
1979 Rakkaani, Tammerkoski (TV film)
1974 Jean Sibelius (TV film)

TV pořady

2003 Voimala (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace