foto

Celeste Thorson

  • nar. 23.7.1984 (33 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Night Bird
2011 Satin
2007 Room Nine
2006 Klik - život na dálkové ovládání

TV seriály

2012 Yogaphiles (TV seriál)
2011 The Exes (TV seriál)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pravda nebo zvěř (S05E19)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Yogaphiles (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Yogaphiles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace