Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě rozmáchlá komedie. Poté co Sandler sežene ovladač na všechno a cokoliv ho štve začne přetáčet, přístroj se přepne na autopilot a on tak ztratí kontrolu nad svým životem. Ačkoliv Sandlera vůbec nemusím, tady mi ani moc nevadil. A humor postavený na psím šukání a prdění Hasselhoffovi do ksichtu je chvílema vážně povedený. Poté se příběh přesune do sentimentální fáze, kdy život hlavnímu hrdinovi propadá mezi prsty, což je možná nejlepší část filmu. Překvapivě povedený snímek. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $82,5miliónaTržby USA $137,355,633Tržby Celosvetovo $237,681,299Tržby za predaj DVD v USA $81,280,905 //počet predaných kusov 4,847,223║ Jeden z tých stráviteľnejších filmov s Adamom Sandlerom, aj keď bez jeho klasických humusárien sa to nezaobíde ale aspoň že dej je ako tak stráviteľný, či dokonca aj nesúci nejaké to posolstvo... a k tomu aj tie jeho bláznivé kúsky a zvrhlé vtípky slušne pobavia, prípadne záver pekne emociálne dojme. /videl v kine: 75%/ ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

První půle je sledem víceméně trapných a ještě trapnějších fórků, kdy mé hodnocení oscilovalo někde u jedné hvězdičky. Naštěstí druhá půle to zvedla, trapný humor se vytratil a stala se z toho taková celkem příjemná, byť trochu myšlenkově prostá moralitka na téma "Rodina nade vše!" Z počátku nesympatického Sandlera se s přibývajícím časem stala persona, která umí věrohodně zahrát i nějaké hlubší emoce. Ve výsledku bych dal i 3*, ale kvůli té první půli nemohu. A závěrem nezbývá, než s potěšením zvolat: "Hola hej, kultovní plavčík a generál plytké komerce, znovuzrozený David Hasselhoff je opět zde!!" :o) Svojí roli šéfa si po filmovém půstu střihl evidentně s chutí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké obsazení bylo parádní. Chtěl jsem, dostal jsem. Fantazie. Zahýbe to se mnou pokaždé, kdy se na to dívám. Tenhle film mě nutí přemýšlet o tom, jestli dělám vždy tu správnou věc. Díky němu jsem se trochu polepšil, i když občas by to mohlo být ještě lepší. Budoucnost, kterou mi zde představili byla celkem reálná. Auta se mi moc líbila a design věcí taktéž. Nebudu hledat žádnou chybu, protože si myslím, že bych snad ani žádnou nenašel. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

V několika posledních letech se k mnoha filmovým kategoriím přidala jedna nová - takzvaná "sandlerovka"...ta totiž zahrnuje filmy, jejichž děje se točí kolem profláklého úsměvu Adama Sandlera a jejichž posláním je diváka bavit a moc mu do hlavy nevtloukat pïtomoučký děj...od Clicku jsem nečekal vůbec nic nového a možná právě proto jsem z kina odcházel s přesvědčením, že se tomuto druhu snímků začíná blýskat na lepší časy...Click totiž není tak úplně stejný jako ostatní Sandlerova díla...především zdůrazňuji, že je opravdu vtipný...není mnoho scén, při kterých byste neplivali smíchy pop-corn po sedačkách a nevytáčeli bránici do nejvyšších obrátek...invence gagů, kterými je scénář důkladně prokládán, je výborná(scény barevné metamorfózy Sandlerovy kůže či digitálně upravený David Hasselhoff jsou famózní), vtipné dialogy jsou přesně načasované a fungují skvěle...Příběh o ovladači ovládajícím celé univerzium beru s nadhledem, stejně jako s nadhledem hraje Christopher Walken, jež by své charisma mohl půjčit polovině Hollywoodu...Film je dobrý jako celek, výrazně slabší chvilku nemá, krom několika x-krát omílaných klišé, kterým se v tomhle typu filmů zřejmě nevyhne nikdo a tradičního závěrečného ponaučení se z vlastních chyb, nicméně Click vcelku slušně ustojí i tyto pasáže a když přihlédnu k roztomilé fešandě Kate Beckinsaleové a libozvučnému hudebnímu doprovodu, vychází mi 80% 82,5 miliónů dolarů(rozpočet)/232 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Hudbu k filmu mal pôvodne zložiť Alan Silvestri, no kvôli nezhodám od projektu v marci 2006 odstúpil. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Michael Newman (Adam Sandler) koupí své rodině dárky, zelená krabice za ním je bez mašle. Když ji však dává Donně (Kate Beckinsale), mašli již má. (Kroup4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama