foto

Chen Drachman

  • nar. 1987
    Holon, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 The Path (TV seriál)
Locusts (S03E03)
The Beginning (S03E01)
2017 The Path (TV seriál)
For Our Safety (S02E06)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Eye of Horus, The (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
2012 Girls (TV seriál)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)
2011 Hit the MARC (TV seriál)
Hit the MARC: While We Wait (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Hit the MARC (TV seriál)
Hit the MARC: While We Wait (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Hit the MARC (TV seriál)
Hit the MARC: While We Wait (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
2013 Cinema Couch, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace