foto

Jeff Howard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Diver
2017 Gerald's Game
2016 Ouija: Zrození zla
Zlo nikdy nespí
2013 Oculus

TV seriály

2018 The Haunting of Hill House (TV seriál)
Witness Marks (E08)
Two Storms (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace