foto

Merry Anders

  • nar. 22.5.1932
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 28.10.2012 (80 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Blood Legacy
1970 Letiště
1967 Lassie a puma na útěku (TV film) - a.z.
1966 Women of the Prehistoric Planet
1965 Tickle Me
Young Fury
1964 A Tiger Walks
Cestovatelé v čase
Raiders from Beneath the Sea
Rychlý pistolník
1963 FBI Code 98
House of the Damned
Police Nurse
1962 Air Patrol
Beauty and the Beast
Patty
1961 20,000 Eyes
Gambler Wore a Gun, The
Police Dog Story, The
Secret of Deep Harbor
When the Clock Strikes
1960 Five Bold Women
Hypnotic Eye, The
Spring Affair
The Walking Target
Young Jesse James
1958 Violent Road
1957 Calypso Heat Wave
Death in Small Doses
Escape from San Quentin
Hear Me Good
No Time to Be Young
The Dalton Girls
The Night Runner
Žena, která všechno ví
1955 All That Heaven Allows
1954 Phffft!
Princess of the Nile
Three Coins in the Fountain
1953 Jak si vzít milionáře
The Farmer Takes a Wife
Titanic
1952 Belles on Their Toes
Les Miserables
Wait Till the Sun Shines, Nellie
1951 Golden Girl

TV seriály

1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Never Too Young (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
Fester's Punctured Romance (S01E03)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ichabod and Me (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
Westinghouse Preview Theatre (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
It's Always Jan (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
The Stu Erwin Show (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Barbara Eden (TV film) - a.z.
1995 Kelsey Grammer Salutes Jack Benny (TV film) - a.z.
1987 Reginald LeBorg - Man nannte mich den Alleskönner (TV film) - a.z.

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace