foto

Cecília Esztergályos

  • nar. 26.1.1943 (77 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esti tánc
Férfikor
Salamon király kalandjai
2012 Aglaja
1994 Így írtok ti (TV film)
1991 Szerelmes szívek
1990 Meteo
Édes Anna (TV film)
1989 Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
1987 Isten veletek, barátaim
Zbůhdarma
1985 A hattyú halála (TV film)
Egy kicsit én, egy kicsit te
1984 Hra v oblacích
Misi mókus kalandjai
1983 Talpra Győző!
1982 Kabala
Nőuralom (TV film)
Vőlegény
1981 Boldog születésnapot, Marilyn!
1980 A nagy ékszerész (TV film)
Kojak Budapesten
Nők apróban (TV film)
Tullivapaa avioliitto
Wiener Walzer (TV film)
1979 A kisfiú meg az oroszlánok (TV film)
Ajándék ez a nap
Cseresznyéskert (TV film)
1978 Ady-novellák (TV film)
BUÉK!
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
Boldogság (TV film)
Počestná noc
1976 Operabál 13 (TV film)
1975 Déryné hol van?
Falusi udvarlás (TV film)
Konec poplachu (TV film)
Tisztesség minden áron (TV film)
1974 Aranyborjú (TV film)
Kalandok és figurák (TV film)
Pendragonská legenda
Téli sport (TV film)
Voňavá cesta nikam
1973 Fotbal starých časů
1971 Az édenen innen és túl (TV film)
Iphigénia a Tauruszok földjén (TV film)
Rézpillangó (TV film)
1970 Tündérlaki lányok (TV film)
1969 A Cigánybáró (TV film)
Profesor podsvětí
1968 Fiúk a térröl
Kötelék
1967 Egy, kettő, három (TV film)
Társasjáték (TV film)
1966 Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
1965 Čas snění
1964 A pénzcsináló 
Zlatá hlava
Zálety krále Matyáše
1963 Tücsök
1962 Ztracený ráj

TV seriály

2011 Állomás (TV seriál)
Izaura nagykönyve (S03E06)
Józsi karrierje (S03E01)
2009 Állomás (TV seriál)
Horror (S02E12)
Meghallgatás (S02E10)
Salsa (S02E09)
další epizody (5)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Kávéház (TV seriál)
Oszkár ajándéka (E13)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
1992 Família Kft. (TV seriál)
Ugye nem zavarunk? (S02E15)
Telihold (S02E14)
Az újság... (S02E13)
další epizody (15)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Ki van az üzletben? (S01E10)
A zongora (S01E09)
Csendes éj (S01E08)
další epizody (10)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Fánk forrón (E05)
1982 Dániel (TV seriál)
Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
1969 Bors (TV seriál)
Szent Dimitrij éjszakája (S01E02)
1968 Szende szélhámosok (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Legénybúcsú 1-2. (E01)

Divadelní záznam

2009 Csak kétszer vagy fiatal (divadelní záznam)
1979 Énekek éneke (divadelní záznam)
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky