foto

Csaba Pindroch

  • nar. 19.3.1972 (47 let)
    Salgótarján, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Valami Amerika 3.
2017 A színésznő (TV film)
2016 Balkán kobra (TV film)
2014 Hétköznapi őrületek (divadelní záznam)
2013 A galamb papné (TV film)
2012 Magic Boys
Pillangó (TV film)
Za zavřenými dveřmi
2010 Tanár úr, kérem (TV film)
2008 Něco z Ameriky 2
2007 Megy a gőzös
Noé bárkája
2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
Rokonok
2005 Fej vagy írás
Ég veled!
2004 Distrikt!
Magyar vándor
Montecarlo!
2003 A büvös szék (TV film)
Libiomfi
Revizoři
Szent Iván Napja
2002 A hídember
Az ötödik szoba
Náměsíčníci
Něco z Ameriky
2001 VII. Olivér
1998 Biztosítás
Cross-Roads
Sok hühó Emmiért (TV film)
Taktický útok
1996 Honfoglalás

TV seriály

2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
Vigyázz, ha jön a Berta! (E03)
Fapad (TV seriál)
Bukórepülés (E24)
Rémálom (E23)
Egy átlagos nap (E19)
další epizody (5)
2014 Fapad (TV seriál)
A Mikulásjárat (E12)
Medvefrigy (E10)
Slim fit (E07)
další epizody (6)
Munkaügyek (TV seriál)
Büro boys (S04E07)
2012 Hacktion (TV seriál)
Patthelyzet (S03E11)
2011 Mindenböl egy van (TV seriál)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2002 Emberek a holdon (TV seriál)
Hotel Szekszárdi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
2003 Folytassa, Claudia! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace