foto

Niyanta Acharya

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bachelors
2013 Letadla

TV seriály

2013 Nová holka (TV seriál)
Svatba jako řemen (S02E25)
Prolhané krásky (TV seriál)
Gamma Zeta Die! (S04E05)
2012 All About Lizzie (TV seriál)

Dokumentární

2016 This Side of Her

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace