foto

Lindsey Morgan

  • nar. 27.2.1990 (29 let)
    Georgia, USA

Biografie

Lindsey Marie Morgan je americká herečka Irsko-mexického původu, která se narodila v Georgii, ale vyrůstala v Texasu. Má staršího bratra a 6 nevlastních sourozenců. Již v mladém věku se objevila v několika divadelních představeních. Po střední škole byla přijata na univerzitu v Austinu, kde pokračovala ve studiu divadelního umění. V prvním ročníku začala být obsazována do reklam. Její kariéru úspěšné herečky nastartovalo přestěhování se do Los Angeles.

Netrvalo dlouho, než si jí v Hollywoodu všimli, a své první role dostala ve filmech Vrah zůstal po škole, kde si zahrála po boku Danea Cooka a Joshe Hutchersona, a DisCONNECTED. Poté hostovala v seriálu Supah Ninjas a Jak jsem poznal vaši matku.

Snad nejznámější je díky seriálům General Hospital, za který byla nominována na cenu Emmy a The 100, kde ztvárňuje od roku 2014 jednu z hlavní postav Raven Rayes. V roce 2017 si zahrála ve filmu Beyond Skyline a o rok později ve snímcích Lasso a Summertime.

MichelleW

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lasso
Summertime
2017 Beyond Skyline
2016 Casa Vita (TV film)
2014 ETXR
2013 Chastity Bites
2011 A Thin Line (TV film)
DisCONNECTED
Vrah zůstal po škole

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
The Old Man and the Anomaly (S06E08)
Memento Mori (S06E06)
The Face Behind the Glass (S06E04)
další epizody (6)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (11)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (11)
2016 Noční směna (TV seriál)
The Way Back (S03E03)
The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (15)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (27)
2013 Destroy the Alpha Gammas (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Shoot to Thrill (S03E09)
2012 The Flip Side (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Big White Lies (S02E20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ochlastovlak (S07E16)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace