foto

Jean Chapot

  • nar. 15.11.1930
    Rouen, Francie
  • zem. 10.4.1998 (67 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)
1993 Polly West est de retour (TV film)
1991 Mouettes, Les (TV film)
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1982 Ce fut un bel été (TV film)
Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Livingstone (TV film)
1980 Doktor Teyran (TV film)
1973 Spálené stodoly
1972 Fusil à lunette, Le
1966 Zlodějka

TV seriály

1985 Pohled do zrcadla (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Spálené stodoly

TV seriály

1985 Pohled do zrcadla (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Pattes de velours (TV film)
1957 Les Fanatiques

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace